Home » Blog » Communicatie » Non-verbale communicatie

Non-verbale communicatie

door | 16 jun, 2019 | Communicatie

Loopt de communicatie met sommige personen niet vloeiend? Als je non-verbale en verbale communicatie niet met elkaar overeenkomen is de communicatie niet effectief. 97% van de communicatie gebeurt  non-verbaal. Stel je vertelt een heel grappig verhaal, alleen je kijkt er heel verdrietig bij, zal de ander je dan geloven?

Óf stel je bent zelf visueel ingesteld (en spreekt met woorden als zien, kijken, schijnen) en degene met wie je spreekt is auditief ingesteld (en heeft meer met woorden als horen, stemmen, in harmonie zijn) dan kan het voorkomen dat de ander geirriteerd raakt of afhaakt tijdens het gesprek.

Vooral m.b.t. het 2e voorbeeld kunnen PSYCH-K balansen je helpen ontdekken wat jouw eigen taalvoorkeur is, wat dat doet in de communicatie met de ander en vooral hoe je hier  geen last van hebt.

Over Margreet Vos

De opleidingen Energycoaching Professional en PSYCH-K hebben mij de tools gegeven om samen met jou uit te zoeken hoe we het beste te werk kunnen gaan n.a.v. je vraag.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin