Over mij

Ik ben Margreet Vos.

Door het volgen van opleidingen, en door ervaringen die ik in mijn leven opdoe, ben ik mijzelf blijven ontwikkelen. Het leven is niet 1 rechte streep of in een constante balans. Net als de natuur, (bijvoorbeeld weersomstandigheden) is het zo dat gebeurtenissen of situaties in je leven (soms) niet beïnvloedbaar zijn. Je hebt wél zelf invloed op de beleving hiervan, of hoe je hier mee omgaat.  ‘Mooi’ is dat je in tijden van gebrek aan balans, energie of levensvreugde, toch flexibel bent om door te gaan met alles wat er op je pad komt. Een ‘overleef’ modus, of vicieuze cirkel kan ook tijdelijk een doel hebben. Belangrijk voor jezelf is daar uit te komen en een balans te vinden en lekker in het leven te staan.

Zelf ervaar ik door in verbinding te zijn (vooral) met mijzelf, dat ik ook een betere verbinding met mijn naasten en omgeving kan bereiken. In staat ook om dat wat mij uit balans brengt (pijn, verdriet, enz.) los te laten.

Wat hield mij wakker?

Ik had zelf het gevoel niet volledig te leven, in een ‘overleef’ modus, en benutte niet wat mogelijk was. Geen keuze maken is ook een keuze. Om dan een drempel over te stappen kan lastig zijn. Elke stap, hoe klein ook is er één! Ook al is het soms twee vooruit en één achteruit. En hoe verder ik kwam, hoe sneller ik ging. Van hoofd naar hart. Ik zeg niet dat ik zelf nooit meer in een cirkeltje zit, alleen het herkennen en bewust zijn hiervan, gaat steeds sneller. En juist die bewustwording is één van de belangrijkste stappen. De oorzaken waardoor je in disbalans komt kan van velerlei aard zijn, fysiek, geestelijk en zowel bewust als onbewust.

Grootste kans!

Het creëren van ruimte, meer inzicht in je eigen capaciteiten en kwaliteiten, je grenzen (her)kennen, bewustwording, allemaal items die je helpen om dicht bij je zelf te komen en ook te blijven. Door het opheffen van energetische blokkades (energy coaching) en stressvermindering (d.m.v. PSYCH-K) kan je energie weer stromen. Door de sleutel van jouw balans te vinden is het mogelijk om weer levensvreugde voelen, passie te ontdekken, kunnen loslaten van problemen, problemen ombuigen tot uitdagingen, de regie over je leven.

Wat zou jíj graag willen? Mijn wens was weer ten volle kunnen leven, gezond en energiek, bewust en ontspannen, leven vanuit mijn hart.

Ik wil graag met jou de uitdaging aangaan om samen te ontdekken wat je eventueel belemmert of je eigen grenzen te (her)ontdekken zodat je weer lekker in je vel zit en je eigen balans vindt.

Gun het jezelf een krachtig en authentiek mens te zijn, aanwezig en betrokken, zodat je gezien wordt en ook jezelf kan láten zien.

Volg mij op Social Media:

Energycoach professional

Driejarige opleiding. Intuïtieve ontwikkeling, kort gezegd, hier heb ik de techniek geleerd en mijn ervaring opgedaan t.b.v. het opheffen van blokkades in het menselijk energiesysteem d.m.v. healing.

PSYCH-K

Basis, advanced, Master Facilitation.

Deze techniek is zeer effectief in het ombuigen van negatieve onbewuste overtuigingen middels spierspanningstesten. 

Kindercoach i.o.

Gestart met deze opleiding uit interesse, verbreding van kennis en verdieping.

Workshops

januari 2018 Workshop Gronden bij Ella van Buren

februari 2020 Workshop Intuïtief Systemisch Coachen, net nieuwe opstellen bij Hylke Bonnema

maart 2020 Workshop Grenzen bij Ella van Buren

 

 

Hoe klanten mij ervaren

Margreet straalt rust uit en werkt systematisch, dat geeft je een veilig gevoel.
Ze geeft uitleg over wat ze doet, laat je zelf een goede gronding ervaren en geeft tips om deze vast te houden. Dat alles helpt om in balans te komen.
Een behandeling bij Margreet is aan te bevelen.

Hester

48 jaar

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?