Home » Blog » Coaching » Hoe houd jij je balans? Wij coachen jou door de crisis heen!

Hoe houd jij je balans? Wij coachen jou door de crisis heen!

door | 22 mrt, 2020 | Coaching

Rust in je hoofd en spanning uit je lijf!

Een energetische healing op afstand voor 40 euro en voor zorgverleners 25 euro. Zie bijgaande aanbieding, verlengd tot eind mei, in onderstaand bericht meer informatie.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

En ineens zit je thuis … dat is niet makkelijk. Werk en privé lopen van de ene in de andere dag door elkaar. Je kunt alleen voor het noodzakelijke de deur uit. Hoe ga jij met al die veranderingen om? In de actuele situatie rond het Coronavirus willen wij niet stilzitten. Daarom hebben wij een plan bedacht om je te helpen. Goed in je energie te zitten, goed gegrond zijn, zomaar een greep waar wij je mee kunnen helpen. Je energiesysteem werkt weer naar behoren zodat je de huidige situatie waar jíj in zit, en waar véél van ons in zitten, goed aan kan. Het voelt een beetje dubbel om nu met een aanbieding te komen. Echter wij hebben de tools in huis om er samen met jou voor te zorgen dat je je weer lekkerder, energieker en krachtiger voelt. Dus deze actie níet doen is voor ons geen optie en het is aan jou om hier gebruik van te maken.

Wat houdt dit in: een telefonische intake, een coaching sessie op afstand (ook wel energetische healing) én een terugkoppeling. Dit neemt voor ons gemiddeld 1,5 uur in beslag, dit alles bij elkaar bieden wij aan voor een vaste prijs van € 40,-. Normaal ons tarief van een half uur.
Daarnaast hebben we een speciale actie voor zorgverleners, omdat we het ontzettend belangrijk vinden dat juist júllie in je kracht blijven staan. Daarom hanteren we voor zorgverleners een speciaal tarief van € 25,- . De periode van deze aanbieding start vanaf heden tot en met eind april 2020.
Dus loop je jezelf voorbij in deze bizarre tijd? Ben je angstig, verdrietig, eenzaam, onzeker, moe, gefrustreerd of zit je ‘gewoon’ niet lekker in je vel, neem dan contact met één van ons op. We plannen dan zo snel mogelijk een sessie met je in!

Corien Michaël, 06-24262688 / corien.michael@gmail.com / www.reffect.nl
Margreet Vos, 06-18074480 / info@sleutelvoorbalans.nl / www.sleutelvoorbalans.nl

Over Margreet Vos

De opleidingen Energycoaching Professional en PSYCH-K hebben mij de tools gegeven om samen met jou uit te zoeken hoe we het beste te werk kunnen gaan n.a.v. je vraag.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin